tirsdag den 10. april 2012

"De bliver så hurtigt store" :-)

Peter havde halvårsdag i går, hurraaaaaa!
Han har rundet de 9,1 kg, måler 72 cm og har to tænder. Her til aften da jeg skulle vaske hans spisegrej op, opdagede jeg at de små skarpe bisser har lavet tydelige ridser på undersiden af hans ske. Heldigvis er han ikke begyndt at ridse sin mor endnu!
Repertoiret af fødevarer er ikke stort endnu, for al mad med "klumper i" fremkalder kløgning - således afvises både øllebrød, ikke-blendet havregrød og babymad fra glas, der burde være egnet fra 6 mdr. Til gengæld er finger-frugt/grønt en stor succes: agurke-ringe, skiver af banan, pære-både, tomat-både!


Men spise er jo ikke det eneste han kan! Han tumler rundt, og hvis han ligger på ryggen (ikke det man bør, men det er altså mest praktisk lige efter han har spist!!!), så ligger han og flexer mavemuskler - lille blæremås, han skal nok være trimmet til badesæsonen!


Sidde selv kan han ikke helt endnu, men med lidt støtte går det godt, også i indkøbsvognen. Snart kan vi opgradere autostolen og droppe at slæbe ham rundt i "babymodellen".
Vi har efterhånden luret, hvad der kan få Peter til at grine og nyder hans daglige grineflip! Hans yndlingsunderholdning er morfars Anders And-imitation :-)
Selvom Peter er MEGET mor-syg efter en uge uden far, der gør at han klamrer sig til mor i søvne og vækker hende mange gange (far er blevet forvænt med uforstyrret nattesøvn og har glemt at fortælle at han sover med ørepropper!), så skal der mere til at rokke ved hvor ufatteligt glade vi er for ham :-)

1 kommentar:

  1. han er så top laber og hans faster glæder sig helt usigeligt til at dikke ham sidst på måneden... hvor er han stor og lækker...
    Knus

    SvarSlet